NaPa-Muhos 23.8.

Niin se pesiskesäkin loppuu aikanaan... Leidit kohtasivat kauden viimeisessä ottelussaan Muhoksen Pallo-Salamien joukkueen. Vihdoin ja viimein leidit katkaisivat pitkän tappio (-ja piste)putkensa ja otti komean voiton jaksoin 2-0.

 

Leidit voittivat hutunkeiton ja valitsivat ensimmäiseksi sisävuoron. Heti alusta asti oli pelaajista nähtävissä rauhallisuus, joka on aiemmin peliolemuksesta ehkä vähän puuttunut. Ensimmäinen vuoropari oli tasainen; leidit tekivät sisävuorollaan yhden juoksun. Ulkopeli oli koko jakson aikana rautaa ja heti ensimmäisessä vuoroparissa leidit pitivät vierailijat nollilla. Toisessa vuoroparissa leidit saivat ketsuppipullon korkin auki ja juoksujen tehtailun aloitti Anu puhkaisemalla kakkosrajan ja kiertämällä kunnarin. Kunnarin jälkeen leidit tekivät vielä viisi juoksua lisää ja toisen vuoroparin jälkeen leidit johtivat jo 7-0. Ulkopeli jatkui rautaisena eikä Muhos saanut helpolla tehtyä tilanteita; toinen ja kolmas vuoropari kuluivat ja taululla oli lukemat 8-0. Viimeisessä vuoroparissa Leidit eivät saaneet juoksuakaan aikaan ja kun Muhos sai aikaan vain juoksun, saivat leidit pitkästä aikaan ensimmäisen pisteensä lukemin 8-1.

Toisen jakson Muhos aloitti vahvasti tekemällä heti neljä juoksua. Leidit eivät häkeltyneet, vaan vastasivat kahdella juoksulla. Toisessa vuoroparissa leidien ulkopeli jälleen tiivistyi, eikä Muhokselle annettu juoksuakaan. Muhoskin alkoi saada ulkopeliään kuosiin ja 2-4 tilanteessa edettiin aina neljänteen vuoropariin saakka. Muhos aloitti sisällä, eikä saanut aikaseksi juoksuakaan. Omalle sisävuorolleen leidit ottivat jokeriksi Hennan. Kun ensimmäinen ajolähtö syntyi, Henna asettui lyömään ja löi toisella lyönnillään pallon maisemiin; Maija ja Heidi saivat rauhassa juosta kotipesän turviin. Lukemat olivat nyt tasan 4-4. Seuraavassa ajolähdössä Tarja asettui lyömään, Hanna oli etenemässä. Jälleen toisella lyönnillä ratkaisu syntyi, kun Tarja löi kakkoskopparin eteen ja Hanna kirmasi kotipesän turviin. Näin Leidit saivat voiton kotiin jaksoin 2-0!!

Koko ottelun ajan yleisö oli loistavasti mukana pelissä. Lisäksi leidit onnistuivat pelaamaan loistavaa peliä koko ottelun ajan ja tekemisistä paistoi rauha; leidit luottivat omaan tekemiseensä. Tästä kiitoksena voitto viimeisestä ottelusta, jonka jälkeen on mukava lähteä ansaitulle tauolle, ennen kuin jälleen reenit jatkuvat Ounashallin pimeydessä.

 

Tässä vielä tilastot ottelusta (lyödyt/tuodut):

Juulia 0/0, Anu 1+0/3, Maija 1/3, Heidi 1/3, Hanna 3/1, Maria 1/1, Assi 0/0, Henna 4/0, Anne 0/0, Tarja 1/0, Iina 0/2 ja Taina 0/0. Harhat 1.