NaPa-Lipottaret 7.6.

Napaleidit kohtasivat jo neljännessä kotipelissään Lipottarien joukkueen Oulusta. Peli oli tasaista alusta asti ja jo kolmannen kerran leidien ottelu venyi supervuoropariin. Tällä kertaa leidit nappasivat makean voiton vastustajastaan jaksoin 2-1!

Napaleidien ottelun alku oli tukkoista sisäpelissä. Ensimmäisessä sisävuorossa emme saaneet juoksuakaan aikaan, sillä saimme huomata, kuinka erilainen ulkojoukkue Lipottaret olivat kuin aiemmat vastustajamme. Näpymme menivät päin etupelaajaa, joka poltti etenijät pesille ja takalukija luki monet lyöntimme pois. Lipottaret onnistuivat saamaan ensimmäisessä sisävuorossaan Lipottaret onnistuivat saamaan juoksun. Alkujännityksen jälkeen leidien sisäpeli alkoi aueta. Toisessa vuorossa tehdyt kolme juoksua avasivat leidien peliä ja sisäpelissä alkoi tulla onnistumisia. Kun ulkopelimme oli myös rautaa, eivät Lipottaret saaneet kahdessa seuraavassa vuorossaan juoksuakaan. Leidit tekivät viimeisissä sisävuoroissaan juoksun per vuoroparin. Viimeisessä vuoroparissa Lipottaret saivat kavennus juoksun 5-2, kun polttoheitto kolmoselle painui maisemiin ja etenijä juoksi kotiin asti. Lipottaret saivat vuorollaan vielä yhden juoksun ja olivat lähellä kaventaa lukemat 5-4, kun kolmosrajalyönti vihellettiin laittomaksi, vaikka se oli rajassa. Tilanteessa pidettiin pieni palaveri ja lopulta tuomaristo päätti, että tilanteesta ei synny juoksua, vaan etenijä palaisi kolmoselle. Leidit hoitivat ulkovuoronsa loppuun hyvin ja jakso päättyi lopulta 5-3 leideille.

Toinen jakso oli leidien osalta tervassa kulkemista. Lyöntipeli ei kulkenut lainkaan, vaan vastustajan lukkari vei meitä 100-0. Emme saaneet huudettua lukkarin matalia syöttöjä juurikaan, lisäksi emme hyödyntäneet tarpeeksi ulkopelin heikkouksia. Lyönnit menivät useasti lähimmälle ulkopelaajalle, joka poikkeuksetta poltti leidien etenijät. Tullessaan viimeiselle sisävuorolleen leidit olivat tappiolla 0-4. Aiemmissa otteluissa leidit ovat nousseet pahemmaltakin takamatkalta rinnalle, mutta tällä kertaa eivät paukut riittäneet, kuin yhteen juoksuun, jonka löi Eikka ja Hanna juoksi kotiin.

Kapteenimme Henna oli voittanut hutunkeiton ja pohdimme tovin, että lähdemmekö sisälle vai ulos supervuoroparissa. Lopulta päätimme lähteä tykittämään sisälle ja ryhdistäydyimmekin toisesta jaksosta. Kärki toimi loistavasti ja viimeisellä lyönnillään Heidi onnistui kotiuttamaan Juulian. Enempää juoksua leidit eivät tällä kertaa onnistunut tekemään, joten alkoi kova kamppailu ottelun voitosta ulkona. Tiiviillä ulkopelillä leidit onnistuivat kuihduttamaan Lipottarien hyvin pelanneen kärjen. Lopulta Lipottaret saivat etenijän kolmoselle ja leidit olivat seinä seinää vasten. Emme päästäneet läpilyöntejä ja lopulta Juulia teki loistavan ulkopelisuorituksen ja poltti vastustajan hidastetusta lyönnistä etenijän kotipesään. Peli loppui, kun taululla olivat luvut 1-0 näyttivät leidien voittaneen supervuoroparin ja koko ottelun 2-1! Riemu oli ylimmillään joukkueessa, kun voitimme ensimmäisen pelimme, joka oli venynyt supervuoropariin. Leidit ottivat kauden kolmannen voittonsa ja pisteputki sai yhä jatkoa!!