Osva2-Napa 25.5

Leidit matkustivat kauden kolmannessa ottelussaan Oulunsalon Vasaman vieraaksi. Ottelun lähtökohdat olivat vähintääkin jännittävä, sillä kotijoukkue on ollut edeltävinä vuosina sarjan kärkijoukkueita.

Etukäteen Leidit odottivat ottelusta tiukkaa, sillä vastassa oli tuttu joukkue aiemmilta vuosilta sekä talven harjoituspelistä. Ensimmäisessä vuoroparissa Leidien pelissä oli pientä hermoilua ja etenkin sisällä Leidien peli oli tukkoista. Seuraavissa vuoropareissa Leidien sisäpeli alkoi aueta, kun Leidit vuorollaan löivät juoksuja tauluun. Viimeiseen vuoropariin edetessä Leidit johtivat ottelua lukemin 4-10. Viimeisessä ulkovuorossa Leidien ulkopeli oli pitävää, eikä kotijoukkueelle annettua juoksuakaan ja näin Leidien ei tarvinnut käyttää viimeistä sisävuoroaan. Jakso siis Leideille juoksuin 4-10!

Toisen jakson Leidit aloittivat sisältä. Sisäpeli ei meinannut lähteä toivotulla tavalla, mutta kotijoukkueen avustuksella Leidit onnistuivat saamaan kaksi juoksua. Kotijoukkue osoitti kuitenki taisteluhenkeä ja iskivät taululle kolme juoksua. Toisessa vuoroparissa Leidit siirtyivät 5-6 johtoon. Kahdessa viimeisessä vuoroparissa Leidit jälleen näyttivät rautaista ulkopeliään ja jättivät kotijoukkueen nollille. Kun Leidit itse iskivät taululle vielä neljä juoksua lisää, toinen jakso päättyi Leidien voittoon 5-10 ja koko ottelu jaksoin 0-2!