Tapahtumarikkaat ottelut jatkuvat

Edellisessä pelissä Iitä vastaan kotona Leidit taistelivat urheasti pisteet itselleen kotiutuslyöntikilpailun jälkeen. Sunnuntaina 10.7 Leidit matkustivat Iihin taistelemaan puhtaasta 0-2 voitosta, mutta peli kääntyikin aivan toisenlaiseksi taisteluksi...

Ennen peliä aiemmin paljastettuun ysikköön jouduttiin tekemään pieniä muutoksia, kun sairastumisten takia ulkopelipaikkoja jouduttiin vähän vaihtelemaan. Leidit pääsivät Iihin ja aloittivat ottelun lopulta ulkovuorosta tiukan hutunkeiton jälkeen. Hyvällä ilmeellä peliin lähtenyt joukkue sai hyvän peli-ilmeen päälle. Tilanne kuitenkin muuttui, kun lukkari Heidi lähti varmistamaan ykkösen taakse polttoheittoa ja loukkasi nilkkansa, eikä pystynyt jatkamaan peliä. Jälleen pakkaa vähän uusiksi ja lähdettiin uudelleen taistoon. Ensimmäisen jakson aikana lopulta kolme eri lukkaria kävi Leidien lautasen äärellä ja välillä ulkopeli oli loistavalla tasolla eikä vastustajalle annettu juoksuakaan. Kuitenkin ulkopelissä tapahtuneet muutokset näkyivät Leidien pelissä ja jakso lopulta kotijoukkueelle 14-4.

Toinen jakso aloitettiin sisältä ja ensimmäinen sisävuoro oli Leidien huonoin sisävuoro ottelun aikana ja palot syntyivät nopeasti. Liekö tämä osittain vaikuttanut Leidien peliin, kun kotijoukkue onnistui saamaan tauluun 11 juoksua. Leidit eivät kuitenkaan luovuttaneet, vaan tekivät toisessa sisävuorossaan neljä juoksua hyvillä lyönneillä. Loppu jakso oli kuitenkin tiukkaa ulkopelin juhlaa, sillä ainoastaan kotijoukkue onnistui juoksun teossa toisessa sisävuorossaan. Loppulukemat jaksolle 12-4 ja koko ottelu Iille 2-0.

Ottelussa ei tosiaan ollut parhaat lähtöasetelmat, mutta kaikesta huolimatta Leidit yrittivät kaikkensa; sekä sisä- että ulkopeli olivat loistavalla tasolla. Tällä kertaa tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan Leidit joutuivat toteamaan Iin paremmakseen.

Seuraavan kerran Leidit ovat tulessa torstaina 28.7 kotikentällään, kun vastaan asettuu Kiimingin Urheilijat. Tervetuloa kannustamaan kentän laidalle Leidit takaisin voittokantaan!