Napa-Osva2 11.6.

Seuraavana päivänä Tyrnävän pelistä Leidit kohtasivat tutun vastustajan Oulunsalon Vasaman 2 joukkueen. Edellispäivän pelistä leidit jatkoivat siitä, mihin jäivät; ulkopeli oli tiukkaa ja, kun Leidit paransivat sisäpeliään, juhlittiin Leidien kuudetta voittoa tällä kaudella.

Pelin alusta asti Leidit aloittivat hyvällä ulkopelillä, kun vastustaja pidettiin nollilla lähes koko jakson ajan. Vierailijoiden ainut juoksu syntyi vapaataipaleen turvin. Sisäpelissä Leidit olivat terävämpänä kuin edeltävänä päivänä Tyrnävää vastaan. Ensimmäisessä vuoroparissa tauluun taottiin heti kolme juoksua ja toisessa vuoroparissa johto kasvatettiin jo 7-0 johtoon. Kolmannessa vuoroparissa vierailijat kavensivat Leidien johtoa yhdellä juoksulla, mutta Leideistä tähän vastattiin päivän ensimmäinen kunnarilla, joka lähti Kikan mailasta. Unelmalyönti kakkosluukkuun ja Kikalla oli helppo työ kiertää kunniaa. Kun vierailijat jäivät viimeisessä sisävuorossaan nollille, jakson lopputulos kirjattiin Leideille lukemin 8-1.

Toisen jakson Leidit aloittivat vahvasti, kun joukkue iski tauluun yhdeksän juoksua. Sisävuorossa nähtiin kaksi läpilyöntiä Armin ja Marian toimesta, mistä Maria kiersi päivän toisen kunnarin. Omassa ulkovuorossa vierailijoiden kärki sai unelmastartin joukkueelle, kun pallo karkasi maisemiin ja kärki pääsi kiertämään kunnarin tyhjään kenttään. Tämän jälkeen vierailijoilta ei nähty jakson aikana juoksuakaan, kun Leidit poimivat palloja ja tekivät järjestäen paloja tauluun. Kun oma sisäpeli rullasi koko jakson ajan, viimeisen vuoroparin jälkeen taululla komeili lukemat 16-1 ja koko ottelu Leideille 2-0!