NaPa-Lippojuniorit 22.8.

Pitkästä aikaan leidit pelasivat jälleen kotikentällään Korkalovaarassa. Vastustajaksi saapui sarjakärki LippoJuniorit Oulusta. Ensimmäinen jakso oli selkeää vieraitten juoksujuhlaa, mutta toisella jaksolla Leidit paransivat otteitaan.

 

Vierailijat aloittivat ottelun sisävuorolla ja tekivät hyvillä lyönneillä kaksi juoksua. Leidit pystyivät vastaamaan samalla mitalla ja saivat kaksi juoksua harhoilla. Vaikka vierailijat selkeästi hermoilivat ulkopelissään, samoin tekivät myös leidit. Toisessa vuoroparissa LippoJuniorit saivat kuuluisan ketsuppipullon korkin oikein toden teolla auki ja tahkosivat taululle 13 juoksua ja menivät 2-15 johtoon. Vierailijat tiivistivät ulkopeliään eivätkä leidit saaneet tehtyä juoksuakaan toisessa vuoroparissa. Kolmannessa vuoroparissa leidit unohtivat edellisen vuoron vyörytyksen ja vierailijat saivat aikaseksi vain kaksi juoksua. Leidit tehtailivat omassa vuorossaan juoksun ja kun viimeisessä vuoroparissa kumpikaan joukkueista eivät tehneet juoksuakaan päättyi jakso selkiin lukemiin 3-17 sarjakärjelle. 

Toiselle jaksolle leidit muuttivat pelijärjestystään ja tällä oli piristävä vaikutus. Ensimmäinen vuoropari tahkottiin tasalukemissa 1-1. Toisessa vuoroparissa Leidit menivät johtoon 2-1 ja pitiävt hienosti ulkopelin nollilla. Kolmannessa vuoroparissa sarjakärki näytti osaamisensa ja Leidien sisävuoro loppui lyhyeen. Vierailijat onnistuivat tekemään vielä tarvittavat juoksut kolmannessa vuoroparissa ja pitivät leidit nollilla viimeisessä vuoroparissa; päättyi jakso lopulta 2-4. Koko ottelu meni lopulta vierailijoille 2-0.

Leidit osoittivat hienoa taistelua toisella jaksolla ja jo ensimmäiselläkin, kun pystyivät nollaamaan ensimmäisen jakson toisen vuoroparin. Toisella jaksolla pystyimme jo haastamaan sarjakärkeä, joka on varmistanut nousunsa Suomensarjaan. Onnea Lippojunioreille sarjanoususta! Leidien pelissä oli paljon hyviä asioita ja yksi positiivisimmista asioista oli, että saimme jälleen leidejä pois sairastuvalta peliin mukaan.

 

Ottelun tilastot (lyödyt/tuodut):

Iina 0/0, Anu 0/1, Maria 0/0, Heidi 0/0, Hanna 0/0, Juulia 1/2, Assi 0/1, Anne 0/0, Taina 1/0, Henna 0/1, Katja 0/0 ja Virpi 0/0. Harhat 3.