NaPa-KeKi 28.6.

NapaLeidit saivat tällä kertaa vieraakseen Kempeleen Kiri joukkueen. Kempele -pelin jälkeen Leidit ovat nähneet kaikki vastustajansa vähintääkin kerran. Peli päättyi lopulta Kempeleen voittoon 0-1.

 

Ensimmäinen jakso oli todella tiukkaa vääntöä. Leidit pääsivät lähtemään ensiksi sisältä ja aloittikin vahvasti tehden neljä juoksua. Ulkopelissä leidit olivat vähän unessa ja Kempele sai tehtyä kuusi juoksua. Tämä ei kuitenkaan leidejä lannistanut, vaan leidit tekivät muissa sisävuoroissaan juoksun per vuoropari. Kempele onnistui lisäämään juoksutiliään vielä yhdellä toisessa vuoroparissa, mutta muuten leidien ulkopeli oli tiivistä ja Kempele ei saanut tehtyä juoksuakaan. Jakso siis päättyi tasan 7-7.

Toisen jakson ensimmäisen ulkovuoron leidit jatkoivat hyviä otteitaan, eivätkä antaneet Kempeleelle juoksuakaan. Omassa sisävuorossaan leidit tekivät yhden juoksun. Toisessa vuoroparissa kuitenkin tapahtui jotain, kun Kempele yhtä äkkiä saikin sisäpelinsä kuosiin ja paukuttivat taululle 13 juoksua. Toisen vuoroparin jälkeen Kempele johti peliä 1-13. Vaikka leideiltä on kauden aikana nähty hienoja nousuja, tässä oli tekemätön paikka. Leidien sisäpeli tökki koko jakson ajan, emmekä saanet tehtyä juoksuakaan. Kempele paukutti vielä 5 juoksua lisää ja leidit joutuivat toteamaan vastustajana paremmaksi jaksovoitolla 1-18.

Vaikka peli ei tänään sujunut toivotulla tavalla, leidit saavat pian revanssin paikan, kun matkustavat Kempeleen vieraaksi 11.7.

Ottelun tilastot:

Juulia 0/3, Eira 0/0, Anu 1/2, Heidi 1/0, Hanna 2/2, Suvi 0/1, Maria 1/0, Anne 0/0, Iina 1/0, Minja 0/0, Katja 1/0 ja Tiina 0/0. Harhat 1