Kausi 2017 avattu!

NapaLeidit avasivat kauden 2017 viime lauantaina (13.5) vieraspelillä Simon Kiriä vastaan. Keliolosuhteet olivat pelin aikana erittäin vaihtelevat, mutta tämä ei Leidejä kylmännyt, vaan pisteet haettiin kotiin puhtaalla 0-2 voitolla!

Ensimmäisissä vuoropareissa jännitys paistoi Leidien pelistä läpi, mutta ottelu onnistuttiin pitämään silti tasaisena. Leidit lähtivät ulkokentältä ja onnistuivat ulkopelissään melko hyvin, kun kotijoukkue onnistui kotiutuksissaan ainoastaan kerran. Omassa sisäpelissä Leidit saivat tilannetta päälle ja kauden ensimmäisestä juoksusta vastasi Hanna etenijänä ja Tarja lyöjänä. Toisessa ulkovuorossa lumisade yllätti joukkueet ja tämä osin vaikeutti pallon näkemistä; kotijoukkue sai paukutettua Leidien kentästä kaksi juoksua. Leidit eivät kuitenkaan tästä häkeltyneet, vaan saivat juoksuhanojaan auki Hannan, Tarjan ja Kikan lyönneillä. Tilanne kahden vuoroparin jälkeen tiukka 3-4 Leideille. Kolmannessa vuoroparissa Leidien ulkopeli oli tiivistä ja Simolta ehti käydä vuoroparissa kolme lyöjää mailanvarressa.  Leidit jatkoivat sisäpelissään hyviä otteitaan ja takoivat tauluun vielä kolme juoksua lisää. Viimeisessä vuoroparissa nähtiin kotijoukkueen toimesta yksi juoksu ja Leidien ei tarvinnut käyttää viimeistään sisävuoroaan. Näin jaksovoitto Leideille juoksuin 4-7 ja kauden avauspisteet olivat takataskussa!

Toisen jakson alku olikin tiukkaa vääntöä. Aina kolmanteen vuoropariin asti peli oli ulkopelin juhlaa ja ainoastaan ensimmäisessä sisävuorossaan kotijoukkue onnistui kerran kotiutuksessaan. Kolmannessa sisävuorossa Leidienkin sisävuoro aukesi, kun Hanna kotiutti Juulian kotipesän turviin. Kun Simo pidettiin vielä nollilla omalla ulkovuorolla, lähdettiin viimeiseen vuoropariin kutkuttavassa 1-1 tasatilanteessa. Viimeisessä sisävuorossaan Leidien sisäpeli aukesi, kun tauluun taottiin kuusi juoksua, osin kotijoukkueen avustuksella. Viimeisessä ulkovuorossaan Leidit osoittivat kovapäisyyttä ja antoivat kotijoukkueelle vain yhden juoksun. Näin toinen jakso päättyi Leidien voittoon juoksuin 2-7 ja koko ottelu jaksoin 0-2!