Tervetuloa junioreiden toimintaan!

Junioritoiminta on kasvavan seuramme yksi kehittämisen kärjistä nyt ja  tulevina vuosina. Tavoitteenamme on kasvattaa ja vakauttaa junioritoimintaa alueellamme. Tähän tavoitteeseen päästään yhteisen tekemisen ja laadukkaan valmennuksen avulla. Napapiirin Pesis Team ry tahtotilana on olla saavutettava, avoin ja kaikille kansallislajimme lajiharjoittelun takaava seura. Pyrimme pitämään lajin saavutettavana myös kustannusten näkökulmasta, jotta kaikilla oli mahdollisuus harrastaa.

Joukkueemme vuonna 2021: 

  • E-juniorit
  • F-G juniorit

Treenit ja toiminta lajin parissa

Juniorit treenaavat kesäkaudella:

Ajalla 29.6-5.8:

tiistaisin 15.30-17.00 Korkalovaaran pallokenttä

torstaisin 15.30-17.00 Korkalovaaran pallokenttä

Uusille junnutreeneihin tulijoille treenien hinta on 25 euroa. 

Treeneissä sisältönä lajitaitoja ja pelitreeniä. Talvikaudella treenataan pääsääntöisesti koulujen liikuntasaleissa ja ounashallilla. Näistä treeneistä ilmoitetaan lähempänä talven treenikautta


Pallohenkilöt kesän sarjapeleissä: 

Suomensarjan peleissä on mukana pelipallojen etsintään ja palauttamiseen erikseen pallohenkilöt. Yleisesti lajin parissa tämä, pelin sujumisen kannalta tärkeä rooli on ollut junioreilla - niin meidänkin seurassa. Pallohenkilönä toimimisesta voi lisäksi kartuttaa oman joukkueen kassaa, sillä pelaavat joukkueet maksavat pallohenkilöiden työstä junnujoukkueelle 25e/peli. Lisäksi pallohenkilöt tottakai palkitaan pelin aikana kioskista makkaralla ja mehulla. 

Pallohenkilönä pääsee seuraamaan ja osallistumaan pelin kulkuun ihan kentänpinnasta ja samalla oppimaan lajista. Toimintaan opastetaan ja pelitapahtumassa toimivia pallohenkilöitä tuetaan toiminnassa -  jokaisen mukana olo on seuralle tärkeää ja onnistumisia haetaan yhdessä! 


Pelit

Kesällä 2021 juniorijoukkueet osallistuvat pesisleireille, jossa Napapesiksen junnut kilpailevat ikäryhmäjoukkueidensa sarjassa. Leirien lisäksi pyritään järjestämään viikonlopputurnauksia Tornion ja Simon junioritoiminnan kanssa yhdessä.


Lajiin tutustuminen

Jos pesäpallo kiinnostaa ja haluat päästä kokeilemaan sitä, pesäpalloon pääsee tutustumaan mm. alkukesäisin järjestettävässä pesiskoulussa, jota tänä vuonna sponsoroi Lapin Kansa. Pesiskoulusta voi halutessaan edetä juniorijoukkueisiin. 

Myös treenikauden aikana lajiin pääsee tutustumaan yhteistreenien myötä. Olkaa vain yhteydessä reippaasti seuraamme, niin järjestämme lajiin tutustumisen.


Lajivälinehankintainfo

Jo pienilläkin varusteilla pääsee pesistä pelaamaan,  sillä ei tarvita kuin maila, pallo ja räpylä. Tärkein kuitenkin kaikista on laadukas kypärä, suuren merkityksen turvaväline.

Tarkempi lajivälineinfo liitteestä: 

Napapesiksen jäsenenä saat lajivälineet jäsenkortilla seuran sopimushinnoin Rovaniemen Intersportista! 

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja
Mikko Lempiäinen
napapiiri.pesis@gmail.com