Seura

Odotettavissa kaudella 2015.. NapaLeidit

Napapiirin Pesis team ry perustettiin vuonna 1998 takaamaan pesäpalloharrastuksen jatkuminen Rovaniemellä. Tuolloin seura koostui yhdestä miesten joukkueesta, joka aloitti pelaamisen alimmalla sarjatasolla perussarjassa. Tuon jälkeen pesistoiminta virkistyi jälleen pikkuhiljaa Rovaniemellä siten, että 2000-luvun alussa miesten joukkue pelasi jo suomisarjaa.

Kesällä 2005 alkoi seurassa uusi aikakausi ja panostus juniorityöhön. Pesiskoulun toimintaa uudistettiin ja perustettiin ensimmäinen juniorijoukkue f-junioreihin. Siitä lähtien seuran junioritoiminta on kasvanut merkittävästi.

Kaudella 2017 Napa-Pesiksellä on toiminnassa joukkueet miesten suomisarjassa ja maakuntasarjassa sekä poikajoukkueet D ja C-junioreissa sekä naisten joukkue maakuntasarjassa. C-poikien joukkueessa pelaa pelaajia myös Simon Kiristä seurasiirtosopimuksella.

Sarjatoiminnan lisäksi seura järjestää alkukesällä 6-11 vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitetun pesiskoulun sekä aikuisille tarkoitetun harrastepesisryhmän, joka on viime vuodet pyörinyt nimellä aikuisten pesiskoulu. Loppukesä huipentuu harrastepesiksen pelaajilla Napa-Pesiksen järjestämään pesispuulaakiin.

Näin hauskaa on pesis !
Merkki päällä