Napa-TyTe 10.6.

Leidit joutuivat kotikentällään tiukan paikan eteen, kun vierailija Tyrnävän Tempaus pisti Leideille hanttiin. Tiukkojen vaiheiden jälkeen Leidit onnistuivat pitämään kaikki pisteet kotikentällään.

Leidit aloittivat ottelun tuttuun tyyliin ulkopelin kautta. Ensimmäisessä vuoroparissa leidien pelissä näkyi pientä hermoilua, kun pallot pomppivat räpylästä ja selkeitä paloja jäi tekemättä. Vierailijat onnistuivat kahden juoksun teossa, mutta Leidit vastasivat tähän samalla mitalla. Ensimmäisen vuoron jälkeen Leidien ulkopeli palasi samalla tasolle, mitä se oli ollut koko alkukauden ja etenkin etukentällä Jutta ja polttolinjassa Juulia olivat hyvällä peli päällä polttaen etenijöitä pesille. Kun Leidit onnistuivat juoksujen teossa seuraavien vuoroparien aikana, siirryttiin viimeiseen vuoropariin kutkuttavassa 5-4 tilanteessa Leidien johtaessa. Leidit pelasivat lähes täydellistä ulkopeliä, eikä vierailija saanut edes kotiutusmahdollisuutta. Näin jakso Leideille lukemin 5-4!

Toisen jakson alku oli ulkopelin juhlaa, molempien joukkueiden tehdessä myös sisäpelissään virheitä. Juoksuhanat avattiin molempien joukkueiden osalta vasta kolmannessa vuoroparissa, kun Leidit tekivät kaksi juoksua tauluun ja vierailijat saivat yhden juoksun. Viimeisessä sisävuorossa Leidit onnistuivat kasvattamaan johtoaan vielä juoksulla ja kun vierailijat jäivät nollille omalla sisävuorollaan kirjattiin toisen jakson voitto Leideille 3-1 ja koko ottelu jaksoin 2-0!

Vaikka Leidien pelin alussa näkyi pientä hermoilua, joukkue osoitti yhteneväisyytensä ja nousi molempien jaksojen voittoon. Lukemat taululla oli todella tiukat molemmilla jaksoilla, mutta peli oli koko ajan kotijoukkueen omissa käsissä ja perussuorituksilla ja hyvällä ulkopelillä Leidit hoitivat homman kotiin.