Mad About Snow 2017

5.1.2017

Kuudennen kerran järjestettävät umpihankipesäpallon MM-kisat pidetään lauantaina 11.2.2017 Rovaniemen Keskuskentällä. Napa-Pesis on järjestämässä tapahtumaa yhdessä Rovaniemen Kiekon ja FC Santa Clausin kanssa.

 

Talvikauden pesistapahtumista erityismaininnan arvoinen on legendaarinen MAD ABOUT SNOW- tapahtuma, joka tullaan järjestämään lauantaina 11.2.2017 Rovaniemen Keskuskentällä. Keskuskentällä lumi pöllyää ja hiki virtaa kun ratkotaan mestaruuksia hankipesiksen MM-kisoissa, pipolätkässä ja hankifudiksessa. Mukana järjestelyissä NapaPesiksen lisäksi Rovaniemen Kiekko ja FC SantaClaus.

Varsinaisten mestaruusmittelöiden lisäksi luvassa on myös monenmoista oheistoimintaa, joten paikalla tulee viihtymään vauvasta vaariin.

Tunnelmaklippi parin vuoden takaa kertoo millaisesta tapahtumasta on kyse. https://www.youtube.com/watch?v=SCmitvupxXU

Hankipesiksen MM-titteli 2017 ratkotaan leikkimielellä pelattavassa tosikisassa. Mestaruus ratkotaan enintään kymmenen henkilön sekajoukkuein pelattavina yhden vuoroparin peleinä. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 16 joukkuetta. Majoitustarjousta tarjoaa Hostel Cafe Koti (info@hostecafekoti.fi) ja varauksissa mainita koodi ”MadAboutSnow”

Kaikki mukaan Napapiirin tunnelmaan, ilmoittautuminen ON AVATTU

Ilmoittautuminen seuran nettisivuilla täältä