Miesten maakuntasarja avaa kautensa huomenna 18.00 Simon Kiriä vastaan

21.5.2014

Tuulettaako Jukka Halttu tänä vuonna Rovaniemellä Simon paidassa vai saako Rovaniemeläiset vaarallisen vasurin kuriin?

Miesten maakuntasarjan kotiavaus ei voisi olla parempi; vanha tuttu Simon Kiri, kenen kanssa taisteltiin aikaisempina vuosina tiukasti Lapin herruudesta. Joukkueessa esiintyy vanhoja kasvoja Napa-pesiksestä, sekä omia junioreita.

Rovaniemen toinen miestenjoukkue starttaa kautensa huomenna kello 18.00 Korkalovaaran pallokentällä! Toinen miestenjoukkue on piristysruiske Rovaniemeläiselle pesäpallolle, ja jälleen vanhat tutut kasvot aikaisemmilta vuosilta palaavat pesiskentille pelaajina. Mm. vanha pelinjohtaja ja pelaaja Simo Kirjavainen, Matti Lukkarila ja Veli-Pekka Laukkanen tullaan näkemään tällä kaudella pitkästä aikaa pelihommissa!

Simon Kiri on viime vuosina taistellut maakuntasarjassa kärkisijoista, joten vastustaja on varmasti kova ja kokeneita pelaajia löytyy pilvin pimein. Aikaisemmilta vuosilta pelien kaava oli pitkälti sama; kahdella jaksolla peli ei ratkennut juuri koskaan Napa-pesiksen ja Simon Kirin välillä. Simon Kiristä voi myös sen verran mainita, että vanha tuttu, elävä legenda Jukka Halttu tekee myös paluun Rovaniemelle Simon Kirin paidassa sitten vuoden 2012, kun Halttu pelasi vielä Rovaniemellä suomensarjaa.

Nyt jokainen Rovaniemeläinen kannustamaan miesten 2-joukkue voittoon jotta "Lapin herruus" säilyy edelleen Rovaniemeläisillä torstaina kello 18.00!