Umpihankipesiksen maailmanmestarit

21.2.2017

Rovaniemen Keskuskentällä hiki virtasi ja lumi pöllysi 11.2. kun Mad About Snow-tapahtumassa miteltiin umpihankifutiksen, pipolätkän, crossfitin ja umpihankipesiksen maailmanmestaruuskisojen merkeissä.

Vaikka aurinko ei paistanutkaan talvitapahtuman kanssa samaan aikaan, ei sillä näyttänyt olevan vaikutusta kilpailuihin vaan tapahtumana Mad About Snow oli varsin onnistunut. Umpihankipesiksen MM-kisoihin oli ilmoittautunut yhteensä kahdeksan joukkuetta joista kauimmaisin oli saapunut Kiimingistä! Ennen turnauksen alkua oli jo dramatiikkaa kun monivuotinen mestari Rommelin Räpylä joutui luopumaan paikastaan.

MM-kisat pelattiin kahdessa lohkossa, joista parhaimmat ottivat paikan välieriin ja mahdollisuuden päästä tavoittelemaan tätä himoittua titteliä. Finaaliin oman tiensä raivasivat TiPs ja Team Vastatuuli. Finaalista muodostui oikea trilleri jossa taidot joutuivat todelliselle koetukselle umpihangen viedessä pelaajilta "mehuja" pois. Tiukkojen vaiheiden jälkeen kuitenkin TiPs voitti ottelun ja pääsi maistamaan miltä MM-kulta maistuu!

Kaikenkaikkiaan tapahtumana Mad About Snow oli hyvin onnistunut ja umpihankipesiksen MM-kilpailut on selkeästi vakiinnuttanut paikkansa Rovaniemen talvitapahtumien joukosta!

 

Umpihankipesiksen joukkueet:

TiPs

Kiimingin Hihhulit

Rommelin Räpylä

LKS

Korkalovaaran Kingit

Höpönassut

Team Vastatuuli

Treamteam