Miehet mittelevät huomenna "jänkäderbyssä"

20.2.2016

Miehet mittelivät suomensarjassa Simoa vastaan edellisen kerran 2004

Miehet jatkavat talvikauttaan harjoituspelin merkeissä, kun sunnuntaina Ounashallin nurmelle kello 1600 astelee kaudelle 2016 miesten suomensarjaan noussut Simon Kiri. Ensi kesänä päästään siis jälleen mittelemään "Lapin herruudesta".

- "Mieleen tulee lähinnä tiukat paikallistaistot vuosia sitten maakuntasarjatasolla. Jokanen ottelu tiukkaa vääntöä ja todella juoksurikasta peliä. Mukava päästä pelaamaan taas Simoa vastaan."

- "Rakas "paikallisvastustaja". Tiukkoja vääntöjä!"

Näillä sanoilla miesten joukkueen ikinuori Juhani Niskavaara sekä Aapo Ahonen muistelevat Simon Kiriä. Niskavaara oli jo pelaamassa mm. 2004 suomensarjassa Simoa vastaan ja Ahonen maakuntasarjassa 2011.

Anttila, Veittikoski, Kylmälä, Ylävaara, Nousiainen. Nämä nimet toistuvat jatkuvasti keskustelun aikana kun puhutaan Simon Kiristä. Mieleen muistuu vanhat väännöt Simon kanssa. Samalla miehet miettivät minkälainen joukkue on kesällä 2016;

- "Simolta voidaan odottaa nuorta ja nälkäistä joukkuetta höystettynä muutamalla kokeneemmalla ketulla kentällä ja kentän ulkopuolella. Odotettavissa on varmasti suolaisia katsomosta huutelijoita kesän vieraspeleissä ja myös tiukkaa historiikkia Simon kunnasta."

- "Simon joukkue on todennäkösesti melko nuori. Kumminki muhoksen farmijoukkue, niin Leppäsiä voidaan nähdä Simon paidassa tuskastelemassa Valtterin tolpan kanssa. Kumminkin Simo on mukava lisäys meidän sarjaan. Kerranki lyhyt pelireissu ja odotettavissa kuumia kamppailuita pohjoisen herruudesta."

Niskavaara valittiin joukkueen kapteeniksi kaudelle 2016 ja on erittäin luottavainen ja tyytyväinen nykyiseen joukkueeseen;

- "Kunnia-asia tulla valituksi kapteeniksi. Mahtavaa on ollut katsoa jätkien reeni-innostusta Samuli Rannan tuoman uudistuneen harjoittelukulttuurin myötä. Kesää odotellessa."

Myös Ahonen on samoilla linjoilla;

- "Valmentaja sai ainakin allekirjoittaneen motivoitumaan lajista ihan uudella tavalla. Joukkue on varmasti fyysisesti ja taktisesti parempi kaudella 2016."

Napapesis - Simon Kiri Ounashallilla 21.2. kello 16, tervetuloa!

 

 

 

 

Juhani Niskavaara napapesiksen paidassa vuonna 2004