Aikuisten pesiskoulu

Suuren suosion viime vuosina saavuttanut aikuisten pesiskoulu jatkuu jälleen kesällä 2020!

Pesiskoulu starttaa 1.6.2020 ja jatkuu 3.8.2020 asti.

Harjoitukset ovat kerran viikossa maanantaisin klo 18.00-21.00, riippuen osallistujamääristä kahdessa tai kolmessa ryhmässä. Ryhmäkoot pysyvät hallituksen määrämissä poikkeusolojen rajoissa. Harjoituksissa otetaan huomioon myös vallitsevan olosuhteen luomat hygieniamääräykset.

Harjoituksen kesto on 30min (omatoiminen alkulämmittely) + 1h (ohjattu lajitoiminta). Harjoitukset pidetään Korkalovaaran pallokentällä, hiekkatekonurmella.

Pesiskoulun jälkeen on mahdollista hypätä mukaan pesispuulaakiin, joka alkaa elokuun alusta.

Yhteyshenkilönä toimii Juhani Niskavaara, 0407782867, juhani_niskavaara@hotmail.com

Hinta:

- 60 € koko kesäkausi

- Lisäksi 10 € pesisharrastepassi, joka jokaisen osallistujan täytyy lunastaa, jotta voi harrastaa harrastepesäpalloa seurassa. https://pesapallo.lisenssikauppa.fi/shop/

Sisältää:

- Kenttämaksun, ohjatun harjoituksen kerran viikossa, pesäpallovälineet ja seuran jäsenmaksun

- Ei sisällä vakuutusta, vakuutuksen voi ostaa halutessaan pesäpalloliiton lisenssikaupasta samalla, kun lunastetaan harrastepassi

Ilmoittaudu oheisella lomakkeella mukaan iloiseen joukkoomme. Ilmoittatuminen vain netissä!

Ilmoittautuminen on auki 29.5. asti.

Harjoituksissa käydään läpi pesiksen lajitaitoja, kuten heitto-, lyönti- ja kiinniottotekniikat. Lisäksi käydään läpi sääntöjä sekä pureudutaan hiukan myös taktiikkaan sekä tietysti myös pelataan pesistä. Osallistuja ei tarvitse välttämättä omia välineitä vaan pallot, mailat ja räpylöitäkin on järjestävän seuran puolesta. Tarvitset vain urheilullisen ulkoiluvarustuksen.

Erinomainen vaihtoehto työpaikkaliikuntaan! Pesis on vahvasti tiimityötä!

Haluan osallistua taitotasoryhmään *
Olen osallistunut viime talvena Napa-pesiksen aikuisten pesiskouluun *