Aikuisten pesiskoulu

Suuren suosion viime vuosina saavuttanut aikuisten pesiskoulu jatkuu kesällä 2021!

Mitä pesiskoulussa tehdään:

Harjoituksissa käydään läpi pesiksen lajitaitoja, kuten heitto-, lyönti- ja kiinniottotekniikat. Lisäksi käydään läpi sääntöjä sekä pureudutaan hiukan myös taktiikkaan sekä tottakai pelataan pesistä. Et välttämättä tarvitse omia välineitä vaan pallot, mailat ja räpylät löytyvät Napapesiksen puolesta. Tarvitset vain urheilullisen ulkoiluvarustuksen. Aikuisten pesiskoulu on erinomainen vaihtoehto työpaikkaliikuntaan, sillä pesis jos mikä on vahvasti tiimityötä!

Milloin pesiskoulu alkaa ja mikä on aikataulu:

Pesiskoulu starttaa 1.6.2021 ja jatkuu 3.8.2021 asti.

Harjoitukset ovat tiistaisin klo 18.00-21.00 kolmessa taitotasot huomioivassa ryhmässä. Ryhmäkoot pysyvät hallituksen määrämissä rajoissa. Harjoituksissa otetaan huomioon myös vallitsevan olosuhteen luomat hygieniamääräykset.

Harjoituksen kesto/ryhmä on 30min (lajia palveleva alkulämmittely, johon saat ohjeet) + 1h (ohjattu lajitoiminta). Harjoitukset pidetään Korkalovaaran pallokentällä, hiekkatekonurmella. Pesiskoulun jälkeen on mahdollista hypätä mukaan pesispuulaakiin, joka alkaa elokuussa.

Kuinka paljon pesiskoulu maksaa:

• Napapesiksen jäsenille pesiskoulu 40 e koko kesäkausi.
  • Jos et ole Napapesiksen jäsen pesiskoulun hinta on 69 e.

Lisäksi 10 € pesisharrastepassi, joka jokaisen osallistujan täytyy lunastaa, jotta voi harrastaa harrastepesäpalloa seurassa. Harrastepassin ostetaan Suomisport-sivustolta ja ostoksille pääset tästä.   (Avautuu Suomisport.fi sivustolle ja ostoksille pääset kohdasta: Osta lajisi lisenssi)

Jos haluat liittyä Napapesiksen jäseneksi voit tehdä sen täältä.  Jäsenyyden hinta on 35 e . Jäsenenä pääset pääset hyödyntämään kaikki rahanarvoiset jäsenetumme ja -alennukset yhteistyöyrityksissämme! Maailman pohjoisimman pesiksen jäsenyys siis kannattaa! Katso jäsenedut tästä

Mitä pesiskoulumaksulla saa:

• Kymmenen viikkoa laadukasta kansallislajin treeniä!
  • Ohjatut lajitreenit kerran viikossa.
  • Ohjelman ja ohjeet omatoimiseen alkulämmittelyyn.
  • Pesiskoulumaksulla kuittaat myös kenttämaksun, ja pääset pelaamaan Korkalovaaran pesiskentälle hiekkatekonurmelle.
  • Hinta sisältää tottakai myös pesäpallovälineet treeneihin, joten omia ei tarvitse ostaa.
  • Treenikauden aikana erikseen sovittavat ja ryhmän mukaan aikataulutettavat pelipäivät

Pesiskoulumaksu ei sisällä vakuutusta, vakuutuksen voi ostaa halutessaan pesäpalloliiton lisenssikaupasta samalla, kun lunastetaan harrastepassi

Miten ilmoittaudutaan:

Ilmoittaudu alla olevalla ilmoittautumislomakkeella mukaan iloiseen joukkoomme. Ilmoittatuminen vain netissä! Ilmoittautuminen on auki 25.5.2021 asti.

Pesiskoulun yhteyshenkilö:
Juhani Niskavaara
juhani_niskavaara@hotmail.com

Psst. Jos sitten sattuu käymään niin, että pesiskärpänen puraisee ja kansallislajin huuma tarttuu, Napapesiksen jäsenenä voit hankkia pesäpallon lajivälineitä itsellesi yhteistyöyrityksestämme Intersport Rovaniemi seuramme sopimushinnoin. Lisäksi vaatteista ja jalkineista -10% ovh ja alennushinnoista!

Ilmoittaudu mukaan pian
- pohjoisen pesishuuman kasvaessa pesiskoulupaikat viedään käsistä!

Taitotasoni on: *
Olen Napa-Pesiksen jäsen *