Aikuisten pesiskoulu

Suuren suosion viime vuosina saavuttanut aikuisten pesiskoulu jatkuu jälleen myös talvella!

Pesiskoulu starttaa 2.11.2019 ja jatkuu 25.4.2020 asti.

Harjoitukset ovat kerran viikossa lauantaisin klo 20.00-21.00

Harjoitukset pidetään Ounashallissa, Santasportin vieressä

Yhteyshenkilönä toimii Juhani Niskavaara, 0407782867, juhani_niskavaara@hotmail.com

Hinta:

-25e / kuukausi, laskutetaan kahdessa erässä marraskuussa sekä helmikuussa

-Lisäksi 10e pesis harrastepassi jonka jokaisen osallistujan täytyy lunastaa https://pesapallo.lisenssikauppa.fi/shop/

Sisältää:

-Kenttämaksun, ohjatun harjotuksen kerran viikossa, pesäpallovälineet ja seuran jäsenmaksun

-Ei sisällä vakuutusta

Ilmoittaudu oheisella lomakkeella mukaan iloiseen joukkoomme. Ilmoittatuminen vain netissä!

Ilmoittautuminen on auki 30.10. asti

jHarjoituksissa käydään läpi pesiksen lajitaitoja, kuten heitto-, lyönti- ja kiinniottotekniikat. Lisäksi käydään läpi sääntöjä sekä pureudutaan hiukan myös taktiikkaan sekä tietysti myös pelataan pesistä. Osallistuja ei tarvitse välttämättä omia välineitä vaan pallot, mailat ja räpylöitäkin on järjestävän seuran puolesta. Tarvitset vain urheilullisen ulkoiluvarustuksen.

Erinomainen vaihtoehto työpaikkaliikuntaan! Pesis on vahvasti tiimityötä!

Aikuisten pesiskoululaisia ilta-auringossa kesällä 2017
Tiukka pelitilanne päällä