Uutiset

Maanantaina 19.6. Napa-Pesiksen pesiskoulussa otettiin varaslähtö juhannusjuhlille pelaamalla päätösturnaus Korkalovaaran pallokentällä. Keskiviikkona 21.6. oli sitten vuorossa viimeinen kerta ja todistusten jako.
Suosiota saanut pesispuulaaki järjestetään Rovaniemellä jälleen tänä kesänä! Puulaakisarjaan mahtuu monenlaista joukkuetta ja tärkeintä on, että pelaaminen on hauskaa eikä pelaamista tarvitse turhaan jännittää. Pesispuulaaki on oiva valinta työporukoille, kaveriporukoille tai vaikka hirviseuroille pitää hauskaa yhdessä ja pelata kansallispeliämme ja samalla saa hikeä pintaan ja hymyn korville!
6-12 vuotiaille pojille ja tytöille tarkoitettu pesiskoulut käynnistyvät jälleen toukokuun puolen välin jälkeen Korkalovaaran pallokentällä ja Rommelin kentällä.
Rovaniemen Keskuskentällä hiki virtasi ja lumi pöllysi 11.2. kun Mad About Snow-tapahtumassa miteltiin umpihankifutiksen, pipolätkän, crossfitin ja umpihankipesiksen maailmanmestaruuskisojen merkeissä.
Kuudennen kerran järjestettävät umpihankipesäpallon MM-kisat pidetään lauantaina 11.2.2017 Rovaniemen Keskuskentällä. Napa-Pesis on järjestämässä tapahtumaa yhdessä Rovaniemen Kiekon ja FC Santa Clausin kanssa.
Syyskokous ja illanviettoineen järjestetään klo 19:00 alkaen Someroharjun varuskunta-alueella. Tarjolla ilmainen ruoka, sauna sekä vapaata illanviettoa hyvässä seurassa! Iltatilaisuus on suunnattu aikuiselle seuraväelle. Kokouksessa jokaisella 15 vuotta täyttäneellä on 1 ääni. Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja muutetaan yhdistyksen sääntöjä. Kokouksen asialista on viestin liitteenä. Ilmoitathan osallistumisestasi kokoukseen ja illanviettoon allekirjoittaneelle 31.8.2016 mennessä. Osallistujat noudetaan pääportilta. Autot voi jättää varuskunnan vieraiden P-paikalle, josta kävellen matkaa portille on n. 100 m. Napapiirin Pesis Team Ry:n hallitus
Pesispuulaaki 2016 (21.7.2016)
Kesän pesispuulaaki pelataan jälleen tänäkin kesänä. Ensimmäinen pelipäivä on 8.8 maanantaina
Suosittu aikuisten pesiskoulu järjestetään myös tänä kesänä aikavälillä 18.7-4.8. Harjoitukset ovat 2 kertaa viikossa maanantaisin ja torstaisin
Torstain 9.6. pesiskoulu on peruttu kylmän sään vuoksi. Pesiskoulua jatketaan taas 14.6 tiistaina klo 17.00.
Rovaniemen pesiskansaa hellitään 27.-29.5. viikonloppuna. Säätiedotus lupaa hellettä ja Korkalovaaran pallokentällä pelataan seuraavasti:
Maanantaina 9.5. Korkalovaaran Pallokentällä raikui iloinen meteli, kun noin 30 puna-asuista tyttöä kannusti toisiaan. Tällä kertaa kyseessä oli lentopalloseura Woman Volleyn junnujoukkueet, jotka ottivat tuntumaa hieman pienempään palloon.
Napa-Pesiksen pesiskoulut alkavat äitienpäivän jälkeisellä viikolla ja kestävät juhannusviikolle asti.
Kiinnostaako sinua työpaikka pesiksen parissa? Napa-Pesiksen pesiskoulu uudistuu kesälle 2016. Nyt haemme lisää vetäjiä toiminnan pyörittämiseen.
Napamiehet aloittivat talviharjoituskauden lokakuun loppupuolella uuden valmentajan kanssa ja nyt aletaan olemaan puolessa välissä. Kaamos on taittunut ja kauden alkuun on enään 3,5kk, tässä vaiheessa jututimme hieman joukkueen valmentajaa Samuli Rantaa!
Miehet jatkavat talvikauttaan harjoituspelin merkeissä, kun sunnuntaina Ounashallin nurmelle kello 1600 astelee kaudelle 2016 miesten suomensarjaan noussut Simon Kiri. Ensi kesänä päästään siis jälleen mittelemään "Lapin herruudesta".
Muutaman kauden katsomosta pesäpalloa seuranneet Markus Sandberg ja Teemu Leinonen löivät "hynttyyt yhteen" ja päättivät alkaa viemään Rovaniemeläistä pesäpalloa eteenpäin. Tällä hetkellä he etsivät joukkueelle yhteistyökumppaneita ja heidän roolinsa tarkentuu lähempänä kesää.
Syyssateen piiskatessa napapiiriä ja kansan toipuessa kellon siirrosta talviaikaan, vedettiin Lapin urheiluopistolla katseet jo pesiskesään 2016 ja tulevan talven treeneihin.
Lumi pöllysi ja hiki virtasi, kun Korkalovaaran pallokentällä ratkottiin mestaruuksia Mad About Snow tapahtumassa 21.2.2015. Mukana pipolätkää, hankifudista ja hankipesistä oli pelaamassa yhteensä 18 joukkuetta.
Tykkylumi painaa koivun oksia alaspäin, aurinko pilkistää lumisten latvojen välistä maalaten postikorttimaisen kauniin maiseman napapiirille. Napa-Pesiksen suomensarja joukkueen valmistautuminen kesään 2015 on täydessä vauhdissa. Nettitoimittajamme pakkasi nauhurin sekä pakasteesta viimeiset joulutortut mukaan ja potkutteli pakkaslumen narskuessa jalkain alla tekemään vuoden ensimmäistä haastattelua.
Napapiirin Pesis -team ry:n sääntömääräinen syysvuosikokous pidetään Lapin urheiluopistolla lauantaina 15.11.2014 klo 15.30. Tervetuloa!
Seuran päättäjäisissä Ounasvaaran pirteillä oli mukava tunnelma, kun paikalla pelaajia tukijoukkoineen yhteensä 75 henkilöä. H