Lapin urheilugaala (18.1.2018)
Hotel Santa Clausissa Rovaniemellä 13.1. pidetyssä gaalassa palkittiin viime vuoden parhaat lappilaiset urheilijat ja urheilutoimijat.
Tervehdys oi kansallispelimme kannattaja! Jälleen on se aika vuodesta kun seuran toimintaa uudistetaan uudella hallituksella. Kiitän saamastani luottamuksesta puheenjohtajavalinnassa. Olen ottanut vastaan seuran puheenjohtajuuden marraskuun alusta ja koonnut uuden hallituksen sekä vanhoista seura-aktiiveista että uusista jäsenistä. Seuran yhteystietosivuilta löydät hallituksen kokoonpanon vastuualueineen ja yhteystietoineen. Olethan rohkeasti yhteydessä jos kysyttävää ilmenee. Toiminnallisesti kulunut kesä oli pesäpalloa täynnä. Sarjapelien lisäksi järjestettäväksemme annettu D-junioiden alueleiri onnistui loistavasti. Kiitokset jälleen kerran ahkerille talkoolaisille panoksestanne! Toimintaa on ollut myös Korkalovaaran kentällä jonne on pitkän odotuksen jälkeen nousemassa kentän arvoinen katsomo. Kiitos siitä Jukka Hartikaisen sekä talkootiimin. Menestystä kilpailullisesti saavuttivat D-juniorit leirimenestyksillään ja NapaLeidit, jotka nousivat sarjatasoa ylemmäs maakuntasarjasta. Ensi kesänä nautitaan suomensarjaa myös naisten osalta Korkalovaaran pesispyhätön uusilla penkeillä. Seuran selkeitä tavoitteita tulevalle kaudelle ovat juniorimäärien kasvattaminen ja yhteistyön luominen muiden seurojen kanssa. Seurana meidän tulee luoda mahdollisimman hyvät puitteet lajin harrastamiselle ja toiminnan jatkuvuudelle. Siinä emme yksin tule pärjäämään vaan tarvimme koko Lapin pesäpalloperheen yhteistyötä. Yhteistyökuvioita tulemme tiivistämään jotta saamme seuraamme koulutettua lisää vetäjiä ja osaavia valmentajia. Siten turvaamme toiminnan jatkuvuuden. Kaikista tärkeintä kuitenkin seuran olemassaolon kannalta on yhteistyö kotien ja pelaajien kanssa. Ilman kotien tukea toiminnallamme ei olisi pohjaa. Pidetään yhdessä tulevanakin vuonna kansallispelimme mainetta yllä ja pelataan maailman pohjoisinta pesistä! "Kioskitäti" Lehtisen Soili
Viime kesällä suuren suosion saavuttanut aikuisten pesiskoulu järjestetään kovan kysynnän vuoksi nyt myös talvella
Rovaniemen Keskuskentällä hiki virtasi ja lumi pöllysi 11.2. kun Mad About Snow-tapahtumassa miteltiin umpihankifutiksen, pipolätkän, crossfitin ja umpihankipesiksen maailmanmestaruuskisojen merkeissä.
Kuudennen kerran järjestettävät umpihankipesäpallon MM-kisat pidetään lauantaina 11.2.2017 Rovaniemen Keskuskentällä. Napa-Pesis on järjestämässä tapahtumaa yhdessä Rovaniemen Kiekon ja FC Santa Clausin kanssa.
Pesispuulaaki 2016 (21.7.2016)
Kesän pesispuulaaki pelataan jälleen tänäkin kesänä. Ensimmäinen pelipäivä on 8.8 maanantaina
Suosittu aikuisten pesiskoulu järjestetään myös tänä kesänä aikavälillä 18.7-4.8. Harjoitukset ovat 2 kertaa viikossa maanantaisin ja torstaisin
Torstain 9.6. pesiskoulu on peruttu kylmän sään vuoksi. Pesiskoulua jatketaan taas 14.6 tiistaina klo 17.00.
Rovaniemen pesiskansaa hellitään 27.-29.5. viikonloppuna. Säätiedotus lupaa hellettä ja Korkalovaaran pallokentällä pelataan seuraavasti:
Maanantaina 9.5. Korkalovaaran Pallokentällä raikui iloinen meteli, kun noin 30 puna-asuista tyttöä kannusti toisiaan. Tällä kertaa kyseessä oli lentopalloseura Woman Volleyn junnujoukkueet, jotka ottivat tuntumaa hieman pienempään palloon.
Napa-Pesiksen pesiskoulut alkavat äitienpäivän jälkeisellä viikolla ja kestävät juhannusviikolle asti.
Kiinnostaako sinua työpaikka pesiksen parissa? Napa-Pesiksen pesiskoulu uudistuu kesälle 2016. Nyt haemme lisää vetäjiä toiminnan pyörittämiseen.
Napamiehet aloittivat talviharjoituskauden lokakuun loppupuolella uuden valmentajan kanssa ja nyt aletaan olemaan puolessa välissä. Kaamos on taittunut ja kauden alkuun on enään 3,5kk, tässä vaiheessa jututimme hieman joukkueen valmentajaa Samuli Rantaa!
Miehet jatkavat talvikauttaan harjoituspelin merkeissä, kun sunnuntaina Ounashallin nurmelle kello 1600 astelee kaudelle 2016 miesten suomensarjaan noussut Simon Kiri. Ensi kesänä päästään siis jälleen mittelemään "Lapin herruudesta".
Muutaman kauden katsomosta pesäpalloa seuranneet Markus Sandberg ja Teemu Leinonen löivät "hynttyyt yhteen" ja päättivät alkaa viemään Rovaniemeläistä pesäpalloa eteenpäin. Tällä hetkellä he etsivät joukkueelle yhteistyökumppaneita ja heidän roolinsa tarkentuu lähempänä kesää.
Syyssateen piiskatessa napapiiriä ja kansan toipuessa kellon siirrosta talviaikaan, vedettiin Lapin urheiluopistolla katseet jo pesiskesään 2016 ja tulevan talven treeneihin.
Lumi pöllysi ja hiki virtasi, kun Korkalovaaran pallokentällä ratkottiin mestaruuksia Mad About Snow tapahtumassa 21.2.2015. Mukana pipolätkää, hankifudista ja hankipesistä oli pelaamassa yhteensä 18 joukkuetta.
Tykkylumi painaa koivun oksia alaspäin, aurinko pilkistää lumisten latvojen välistä maalaten postikorttimaisen kauniin maiseman napapiirille. Napa-Pesiksen suomensarja joukkueen valmistautuminen kesään 2015 on täydessä vauhdissa. Nettitoimittajamme pakkasi nauhurin sekä pakasteesta viimeiset joulutortut mukaan ja potkutteli pakkaslumen narskuessa jalkain alla tekemään vuoden ensimmäistä haastattelua.
Napapiirin Pesis -team ry:n sääntömääräinen syysvuosikokous pidetään Lapin urheiluopistolla lauantaina 15.11.2014 klo 15.30. Tervetuloa!
Seuran päättäjäisissä Ounasvaaran pirteillä oli mukava tunnelma, kun paikalla pelaajia tukijoukkoineen yhteensä 75 henkilöä. H